Szerver üzemeltetés

Rendszergazdát keres szerverüzemeltetéshez? Ha szeretne távoli rendszerfelügyeletet, az is megoldható, ami szintén költséghatékony a cége számára. Szolgáltatásaink keretén belül a kötelező és hosszadalmas frissítéseket is elvégezzük, ettől a cégénél lévő számítógépek mindig gyorsak maradnak.

szerver

 

 

 

 

 

smtp-server[1]

Vállaljuk Linux és Microsoft alapú szerverek telepítését, karbantartását, bővítését, folyamatos felügyeletét.Fontos a belső hálózat védelme a külső behatolok ellen, így érdemes gateway szervert használni biztonságunk érdekében. Nagyobb cégeknél akár több szerver is ellátja ezeket a feladatokat. Pl. 1 linux gateway ami a tűzfal funkciót látja el és mellé egy windows file szerver ami lehet tartomány vezérlő de akár egy sima file szerver is.Windows Server verziók

Windows Server 2000
Windows Server 2003
Windows Server 2003 R2
Windows Server 2008
Windows Server 2008 R2
Windows Server 2012
Windows Server 2012 R2Unix alapú rendszerek

Magyar fejlesztésű UNIX disztribúciók
blackPanther OS
UHU-Linux
Frugalware
Kiwi
SuliX
Little Susie feat. KDE3
AtlantisOS

Főbb nemzetközi fejlesztésű UNIX disztribúciók
Debian
Fedora, Red Hat Linux, CentOS
Gentoo
Arch Linux
Mandriva (régebben Mandrake)
Slackware
SuSE
Ubuntu Linux

A szerverüzemeltetés nem egy egyszerű folyamat, hiszen abban bármikor adódhatnak olyan hibák, amelyeket a hétköznapi ember nem biztos, hogy gyorsan és hatékonyan el tud távolítani. Gyere és ismerd meg a mi csapatunkat, hiszen biztos lehetsz benne, hogy egy olyan szakértőt biztosítunk Neked, aki számára a szerverüzemeltetés nem jelent majd problémát.