Távoli rendszerfelügyelet

Profi távfelügyelet cégeknek, magánszemélyeknek – Fontosnak tartjuk a gyors hibaelhárítást, így már egy órán belül el szoktuk kezdeni azt. Ha nincs különösebb gond, akkor is felügyelni szoktuk a munkára használt számítógépek teljesítményét, ha kell, elvégezzük a frissítéseket, figyeljük a hibanaplókat és a hálózati összeköttetés alapjait. Keressen fel bennünket és kérjen ingyenes helyi felmérést.

Hallottál már a távoli asztal segítségnyújtásról? A hatalmas előnye, hogy nem kell kihívni senkit sem a számítógépes hiba elhárítására, hanem egyszerűen egy szerveren keresztül minden felmerülő problémára megtalálja a megoldást a távolban lévő rendszergazda. Építtess ki Te is egy ilyen rendszert, hogy mindig készen állj a hibák elhárítására.

taveleres

Nem minden esetben szükségeltetik személyes megjelenés, sokszor akár távolról is orvosolható a probléma, legfőképp szoftveres hiba esetén. Távolról könnyedén hozzá tudunk férni valamilyen VPN program segítségével a munkaállomáshoz vagy a szerverhez. Így akár gyorsabban is meg lehet oldani egy problémát hiszen nem kell arra várakozni, hogy a rendszergazda mikor érkezik meg a város másik oldaláról a dugóban ülve.

Szerverek esetén is fontos a távoli hozzáférés, így akár nap mint nap ellenőrizni tudjuk éjszaka is, hogy minden rendben van -e a szerverrel, feltelepültek -e a Windows frissítések, mert a frissítés után javasolt a gép újra indítása, ez napközben nem nagyon tehető meg amikor folyik a munka javából, így célszerű estére tartogatni. Valamint a mentést is meg lehet nézni, hogy rendben fut -e.

Vállalakozásunk szolgáltatásai között minden egyes megrendelőnk megleli az legjobb megoldást, valamint árat rendszerfelügyelet és hálózati karbantartás terén. Munkatársaink remek informatikusok, akik szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek. Fontosnak tartjuk a lehető leggyorsabb hibaelhárítást, így távoli asztal segítségnyújtással, telefonos segítséggel vagy gyors kiszállással azonnal intézkedni szoktunk.

A távfelügyelet talán még gyermekcipőben jár, mert a klasszikus megoldás a hibaelhárításban még a mai napig is az, hogy kihívunk egy rendszergazdát, aki megoldja a felmerülő gondokat. Hosszadalmas lehet, amíg időt szakít a kiszállásra, ám a távolról való folytonos felügyelet egy kiváló megoldást nyújthat. Gyere és ismerkedj meg ezzel közelebbről!

A monitoring nem más, mint a folyamatos adatgyűjtés annak érdekében, hogy a management információkhoz jusson egy adott tevékenység előrehaladásával kapcsolatban, és szükség esetén befolyásolhassa menetét. Ez egyáltalán nem egy egyszerű eljárás, s épp ezért nem is csoda, hogy sok esetben csak igazi szakértő végezheti el. Ne is érdemes mással ezt elvégezni!