Windows rendszerfelügyelet

Cégünk szolgáltatásai között ügyfelünk megleli az legjobb megoldást, valamint árat, hiszen számunkra is fontos szempont, hogy a hálózati karbantartás és rendszerfelügyelet gyors, hatékony és gazdaságos legyen. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a lehető leggyorsabb hibaelhárítást biztosítsuk, ezért már egy órán belül el szoktuk kezdeni a hibaelhárítást. A leggyakoribb kérés a Windows rendszerkarbantartás, de a Linux terepe is ismert számunkra.

windows rendszerfelügyelet

Biztonsági csomagok, frissítések telepítése

Szerverek karbantartása, felügyelete

Adatmentési rendszerek kialakítása, mentések elvégzése

Felhasználók kezelése

Levelező szerverek telepítése, felügyelete

Web és proxyszerverek kialakítása, üzemeltetése

Adatbázis szerverek üzemeltetése

VPN hálózatok és tűzfalak konfigurálása

File- és nyomtatószerverek kialakítása

A Windows a világ legelterjedtebb operációs rendszere, amely talán azért is annyira híres, mert viszonylag megbízható, s egyáltalán nem bonyolult, hisz egy kis idő után elég jól el lehet sajátítani. Természetesen a Windows rendszerkarbantartás már komoly szakértőt igényel, hisz az itt felmerülő gondokhoz tényleg szükség van valakire, aki mindenhez ért!

Ugye önnek sem mindegy, hogy vállalkozásának szerverét milyen költségeken üzemelteti? Ha Windows szerverüzemeltetésre volna szüksége, nem feltétlenül kell egy vagy két rendszergazdát alkalmaznia, fordulhat ezzel a kéréssel hozzánk is. Szolgáltatásaink minősége a tapasztalt munkatársainkon és informatikusainkon alapszik, ezért tudunk versenyképesek maradni alacsony áron is. Érdeklődjön a részletekről oldalunkon keresztül, ismerje meg további szolgáltatásainkat is.

A szerverek működő alkalmazások üzemeltetése magában foglalja az operációs rendszerek, legfőbb esetben a Windows, tűzfalak telepítését, ezeknek a frissítését, illetve a folyamatos felügyeletet, és meghatározó védelmet a nem várt támadások ellen. A Windows szerverüzemeltetés csakis a Windows-ra terjedhet ki, a Windows szerver üzemeltetésén felül VPS szerver üzemeltetésre, VPS hostinggal, van szükség.